Ma-Vr geopend van 17.00 - 22.00 uur, weekend 11.00 - 22.00 uur | 071 - 580 1590

Agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze openbare activiteiten.

Cash before Doors

Cash before Doors

Op 16 februari 2019 treden The Doors in Concert op in de Bles. In twee sets verplaatst de band ons naar de tijd van de uit Los Angels komende formatie van Jim Morrison, Ray, John en Robby. En alsof dat nog niet voldoende garantie is voor een... - Lees verder

Nieuwjaar vieren in De Bles

Ook dit jaar willen we graag 2019 weer starten in de Bles. Hopelijk mogen we dit jaar wat langer doorgaan. Daarover spreken we de komende maand met de gemeente en hulpdiensten. We houden jullie op de hoogte.

- Lees verder

Kerst-koppelklaverjassen in De Bles

Zoals ieder jaar vindt ook dit jaar het kerst koppelklaverjastoernooi plaats in De Bles op tweede kerstdag. Aan de invulling van het programma zal weinig veranderen. Wel vervalt de loterij. 

- Lees verder

Kerst bij de Bles

De Bles zal ook dit jaar weer aangekleed worden met knusse, sfeervolle kerstversiering. Een plek waar u samen met u vrienden of familie heerlijk kunt genieten van de kerstdagen.

Tip: Kom rondom de kerstdagen gezellig langs samen met uw... - Lees verder

De Bles Xmas Markt

Zondag 16 december 2018 van 16.00 tot 21.00 uur zal de Bles omgetoverd worden tot een sfeervolle kerstmarkt om het kerstgevoel aan te wakkeren.  

Een markt waar een erg divers creatief aanbod van producten en... - Lees verder

Wildfeest

Wildproeverij

Onze voorgangers deden het al en ook wij houden deze traditie graag in stand. Van wildbuffet, wildweken, wild-BBQ tot aan een wilddiner in een tipitent, het is allemaal voorbij gekomen. Met dit jaar een wildproeverij. Per gang worden er... - Lees verder

© De Bles Horeca 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden