Dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur | 071 - 580 1590
dinsdag 07 mei 2019 t/m zaterdag 07 december 2019

Concert informatie

  Zaterdag 19 oktober 2019: The Billy Joel Experience en Erwin Nyhoff

Op zaterdag 19 oktober 2019 hebben we weer twee acts op ons podium staan. Twee artiesten met vele uren podiumervaring en veel muzikale kwaliteiten. De avond start met een optreden van Erwin Nyhoff, gevolgd door een 2 uur durende show van Alexander Broussard en zijn band. Alexander brengt in deze twee uur alle grote hits van Billy Joel ten gehoren tijdens The Billy Joel Experience.


 Erwin Nyhoff - een rasartiest met een zeer rijk muziekverleden 

Erwin Nyhoff heeft een opmerkelijk muziek verleden. Met het nummer ‘You still think’ veroverde Erwin begin jaren 90 de Nederlandse poppodia. In diezelfde periode is hij de frontman van ‘The Prodigal Sons’ waarmee hij onder andere speelt op kleine en grote festivals zoals Lowlands en Pinkpop. Echte grote nationale bekendheid behaalt Erwin door zijn deelname aan de tweede editie van The Voice Of Holland. In de blind auditions draaien in no time alle coaches hun stoel wanneer Erwin ‘the River’ van Bruce Springsteen ten gehore brengt. Erwin koos destijds voor het team van Angela Groothuizen en schopt het tot finalist. Iris Kroes wint die versie van The Voice. Wij zijn er trots op en erg blij mee dat Erwin nu een optreden in De Bles komt verzorgen.


    The Billy Joel Experience 

Alexander Broussard is eveneens een rasartiest, maar met een heel ander rijk muziekverleden. De grootste bekendheid verwierf Alexander in zijn periode bij Crazy Piano’s waar hij als de ‘piano man’ vele avonden succesvol muzikaal wist te vullen en de aanwezige gasten wist te entertainen. Sinds enkele jaren heeft Alexander zich toegewijd op de muziek van Billy Joel en speelt hij samen met zijn band - in een twee uur durende show - alle bekendste hits van de - over enkele dagen 70 wordende - William Martin (Billy) Joel uit New York.

Jong en oud kent de naam Billy Joel en waarschijnlijk ook zijn grootste hit Piano man, maar lang niet iedereen weet hoe enorm veel hits Billy Joel gemaakt heeft. Om het geheugen even op te frissen volgt hier een rijtje:

• Uptown girl

• She’s always a woman

• Movin’ out

• We didn’t start the fire

• New York State of mind

• The longest time

• Vienna

• Goednight Saigon

• The river of dreams

En zeggen de titels je niet zoveel? Zoek het maar even op op Spotify of youtube. Je kent ze hoogstwaarschijnlijk wel. Billy Joel stond afgelopen jaar maar liefst 10 keer genoteerd in de top2000. Dat wordt gegarandeerd een geweldige ervaring waarbij je kunt genieten en vooral ook lekker kunt mee-lallen.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Vrijdag 6 december: U2 Tribute door L.A.Vation

Terwijl Bono, the edge, Larry Mullen jr en Adam Clayton het toeren even op een laag pitje zetten, gaat ’s werelds beste U2 tributeband L.A.vation onverstoord verder met optreden en weten ze wereldwijd mensen versteld te doen staan met de manier waarop ze de nummers van U2 live on stage weten te vertolken. De uit Los Angeles komende formatie zorgde in 2017 al voor twee uitverkochte avonden in De Bles en dit jaar kijken ze er naar uit om wederom een bezoek aan ons te brengen. En wel op vrijdagavond 6 december a.s.. In het voorprogramma speelt “the masterplan” een fantastische Oasis tributeband.


Voor beide muziekavonden is de ticketverkoop gestart. Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop. Wij hopen je op een van deze twee avonden of op beide avonden te mogen verwelkomen en te trakteren op een gezellige en geslaagde muziekervaring om niet snel te vergeten.


© De Bles Horeca 2018 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden