Ma-Vr 17.00 - 22.00 | Za-Zo 12.00 - 22.00 | 071 - 580 1590
zaterdag 19 oktober 2019 t/m zondag 20 oktober 2019

Erwin Nyhoff en The Billy Joel Experience

De Bles organiseert een paar keer per jaar een concertavond. Vaak kiezen wij voor tribute bands omdat dit voor veel bezoekers het beste van twee werelden combineert. Wél echte livemuziek, maar tevens bekende nummers. Dat is inmiddels een bewezen combinatie. Ook in de resterend maanden van dit jaar hebben we nog twee livemuziek avonden op planning staan. De eerstvolgende is op 19 oktober a.s..

Zaterdagavond 19 oktober a.s. kun je in de Bles terecht voor een boeiende muziekavond. We trappen de avond af met een optreden van Erwin Nyhoff. Erwin heeft een rijk muzikaal verleden en stond als frontman van The Prodigal Sons op veel verschillende festivals in Nederland. Ook deed hij mee met The Voice of Holland en liet hij menig huiskamer stil worden met zijn adembenemende vertolking van The River van #Brucespringsteen. Over een paar weken dus live te beluisteren en te bewonderen in De Bles.

Daarna kruipt Alexander Broussard in de huid van de inmiddels 70-jarige Billy Joel en brengt hij samen met zijn vijfkoppige band 003 een muzikale 'homage' aan Joel door in een ruim twee uur durende show al zijn grootste hits ten gehoren te brengen tijdens The Billy Joel Experience. Tijdens deze show wordt duidelijk dat je echt niet alleen Pianoman en Goodnight Saigon kent, maar waarschijnlijk nagenoeg alle songs. Wat wil je ook met maar liefst 10 noteringen in de TOP2000.

Een bijzondere muzikale avond voor slechts €18,50 p.p. Kaarten zijn verkrijgbaar in onze ticketshop: https://wetickets.shop/143/

© De Bles Horeca 2019 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden